Kläder

NU ÄR SHOPPEN ÖPPEN TILL SÖNDAG DEN 17 OKTOBER!

För att se den uppdaterade designen på tröjan klickar du på länken nedan

Passa på att beställa riktigt snygga kvalitetskläder med
skön passform till höst och vinter. En flossat långärmad tröja och flossade bibs är riktigt skönt att ha när det är lite kallare. Det finns även en tunnare långärmad tröja samt vindjacka. Endurotröjan är i unisexmodell.

Klicka in på respektive länk nedan

Herrkläder https://verge.lachemise.se/collections/team-albert-mtb-herr

Damkläder https://verge.lachemise.se/collections/team-albert-mtb-dam

Barnkläder https://verge.lachemise.se/collections/team-albert-mtb-kids

Klicka i ”PICK UP” vid utcheckning så hör vi av oss när kläderna kommit
(ungefärlig leveranstid är 6 veckor, de hämtas i Billesholm)

Vi har tillsammans med leverantören valt ut några plagg med fokus på kvalitet och funktion där vi t.ex. valt en prisvärd Bibs (cykelbyxa) med den absolut bästa och senaste paddingen (blöjan☺).

OBS Tröjorna har tight passform så gå upp en storlek från normal om ni inte gillar det alldeles för tight (skall vara så tight för tävling)! Läs storlekstabellerna noggrant. Bibs har normal passform.

Det är fritt för alla som vill att beställa kläder, man behöver inte vara medlem i klubben. Så vill du bara ha riktigt bra cykelkläder med en super fin design skapad med färger utifrån dagbrottet där vi har vår bana så .

Det finns även ett begränsat urval av Team Albertkläder i Sven Jönssons cykelaffär i Billesholm att prova och köpa samt att vi även kommer komplettera upp framöver.

Det finns även möjlighet att via klubben beställa prisvärda underställ, strumpor mm. i bra kvalié till hela familjen. Klicka på nedan banner så kommer ni direkt till webshopen.
https://bnr.ullmax.com/bnrwrite1.js

Vi tar och bygger något tillsammans.


%d bloggare gillar detta: