Kläder

SHOPEN ÄR STÄNGD FÖR DENNA GÅNG!

Nytt tryck utan varumärkesnamn och endast Billesholm!

Passa på att beställa riktigt snygga kvalitetskläder med skön passform till sommaren.

Klicka in på respektive länk nedan, Lösenord:

Klicka i ”PICK UP” vid utcheckning så hör vi av oss när kläderna kommit (på grund av rådande världsläge är det tyvärr något längre leveranstid)

Vi har tillsammans med leverantören valt ut några plagg med fokus på kvalitet och funktion där vi t.ex. valt en prisvärd Bibs (cykelbyxa) med den absolut bästa och senaste paddingen (blöjan☺).

OBS Tröjorna har tight passform så gå eventuellt upp en storlek från normal om ni inte gillar det alldeles för tight (skall vara så tight för tävling)! Väst och Bibs har normal passform.

Det är fritt för alla som vill att beställa kläder, man behöver inte vara medlem så vill du bara ha riktigt bra cykelkläder med en super fin design skapad med färger utifrån dagbrottet där vi har vår bana.

Det finns även ett begränsat urval av Team Albertkläder (bibs är utan sponsor märkning) i Sven Jönssons cykelaffär i Billesholm att prova och köpa samt att vi även kommer komplettera upp framöver.

Det finns även möjlighet att via klubben beställa prisvärda underställ, strumpor mm. i bra kvalié till hela familjen. Klicka på nedan banner så kommer ni direkt till webshopen.
https://bnr.ullmax.com/bnrwrite1.js

Vi tar och bygger något tillsammans.


%d bloggare gillar detta: