Om Team Albert MTB Klubb


Cykla i dagbrott Albert

Cykling är tillåten på markerad led samt uppe på pumptrackern. Parkering sker vid Sven Jönssons cykelaffär/SöderåsenMTB-sportbikes eller Jens Billesskolan. Parkering finns även vid banan för 50:-/dag (mer info under om banan).

Ingen övrig parkering vid dagbrottet är tillåten!

Läs mer:

Gå med i Team Albert MTB

Stötta vårt arbete med destinationen SchaktAlbert och vår mtb-bana och betala vår årsavgift (medlemskap).

Års/banavgift: 200:-/år Års/banavgift familj 500:-/år. Inbetald avgift från oktober gäller för hela nästkommande år.

Bankgiro 5423-8332 eller Swisch 123 002 14 44 skriv in eller maila dina uppgifter som namn adress samt personnummer (pers.nr för registrering på Idrottonline för tävling) på info@teamalbertmtb.com


Om oss

Jag heter Mats och har fått den stora äran att få vara projektledare för byggandet av en mtb-bana i den unika miljön på det nerlagda gamla lerbrottet Dagbrott Albert. Vi som har startat Team Albert MTB är jag tillsammans med min familj Katarina, Tilde och Eric. Tillsammans med familjen Lars och Marie Tydinger driver vi även SöderårenMTB-sportbikes i Billesholm och Bonnarp

Markägare är Sven Jönssons cykelaffär och området är privat mark men som medlem i klubben eller vår Facebook grupp har du möjlighet att cykla här.

Banan är under ständig utveckling och det kan förekomma hinder eller oaviserat arbete på banan så var vaksam och cykla med säkert. All cykling i dagbrott Albert sker på egen risk!

Vi kommer även arrangera gemensamma cyklelturer/guidningar, korvgrillning cykelmek. hos Jönssons/SöderåsenMTB mfl. Ha koll på evenemang på Facebook!


Kontakta oss

Intresserad av att hålla något evenemang eller träning i dbAlbert så skicka ett mail eller slå en signal.

Kontakta oss

Team Albert MTB c/o Mats Karlsson
Minnesvägen 11
267 71
Billesholm, Sverige Org.nr:802526-7868

Skicka oss ett meddelande


%d bloggare gillar detta: